Søger du en erfaren bogholder i København til din enkeltmandsvirksomhed eller dit anpartsselskab? Så behøver du ikke lede længere: Mercuria har over 40 års erfaring med bogføring, moms og regnskab for små og mellemstore virksomheder i hele landet. Mercuria betjener eksempelvis kunder, der driver autoværksted, cykelforretning og frisørsalon.

Det kan være fristende, at stå for den daglige bogføring selv og spare udgiften til en bogholder, men da tidens krav til bogføring og regnskab er omfattende, risikoen for fejl er høj og konsekvensen af fejl er bekostelige, så anbefaler Mercuria at bruge en bogholder.

En bogholder sørger for den daglige eller løbende bogføring af dine regnskabsbilag. Som en del af bogføringen afstemmer bogholderen konti i bogføringssystemet med konti i din virksomhed. Det kan eksempelvis være med kontoudtog fra dit regnskabsmateriale. Når bogføringen er udført, kan bogholderen opstille kontokort, momsangivelse og balance for dig. Når regnskabsåret er gået, kan bogholderen endvidere opstille årsregnskab for din virksomhed.

Kontakt Mercuria på telefon 70 25 20 75 eller send en email til for et godt og uforpligtende tilbud på bogføring, regnskab og løn for din virksomhed.