Bogføring, moms og regnskab til fast pris til dig som frisør eller indehaver af frisørsalon

Som bogholder og revisor for dig som frisør eller indehaver af frisørsalon sørger vi for momsfradrag, skattefradrag og indberetning af moms, årsregnskab og oplysningsskema.

Hvad laver en frisør?

Frisører rådgiver om valg af frisure og tilbyder hårvask, farvning og klipning. Frisører er typisk registreret som enkeltmandsvirksomhed med ansatte og frisørelever. Som frisør lejer du almindeligvis en frisørsalon, som du har indrettet med frisørstole, spejle og hårprodukter. Du kan have betalt for afståelse eller goodwill ved overtagelse af frisørsalonen. Du udlejer måske stole til andre frisører, der som selvstændige frisører betaler leje til dig.

Momsregnskab, årsregnskab og oplysningsskema (selvangivelse) for frisører

Der skal laves momsregnskab, årsregnskab og oplysningsskema (selvangivelse) for frisører. Det er også sådan, at du får momsfradrag og skattefradrag for afståelse, goodwill, indkøb og vedligehold af frisørsakse, frisørstole, hårprodukter og lignende driftsmidler.

Du skal samle fakturaer og regnskabsbilag, som din bogholder og revisor vil bogføre i et regnskabsprogram og bruge til at lave momsregnskab, årsregnskab og oplysningsskema (selvangivelse). Hvis du har ansat frisører og frisørelever, skal du være registreret som arbejdsgiver, og der skal indberettes ATP, AM-bidrag, A-skat og feriepenge. Du skal også have ulykkesforsikring og andre erhvervsforsikringer, som du vil have skattemæssigt fradrag for.

God og billig bogholder og revisor for din frisørsalon

Som god og billig bogholder og revisor for din frisørsalon, sørger vi for bogføring og regnskab. Vi sørger for, at afskrive på afståelse eller goodwill, så du får skattefradrag. Vi sørger endvidere for, at du får momsfradrag og skattefradrag for indkøb og vedligehold af frisørsakse, frisørstole og lignende driftsmidler.

  • Bogføring
  • Balance
  • Momsangivelse
  • Indberetning
  • Årsregnskab
  • Oplysningsskema
  • Rabat 10%

Komplet pakkepris kun 3.440 kr. eksl. moms per år.

Jatak

Vi informerer dig i god tid om, hvornår det er tid til, at indberette moms, årsregnskab og oplysningsskema (selvangivelse). Vi indtaster og bogfører løbende dine fakturaer og regnskabsbilag i vort regnskabsprogram. Vi sørger endvidere for, at ATP, AM-bidrag, A-skat og feriepenge indberettes rettidigt.

Vi står i øvrigt til rådighed for de spørgsmål, du som ejer af en frisørsalon måtte have.

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig

Ring til os idag på telefon 70 25 20 75 eller skriv en email til og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig med bogføring og regnskab for din frisørsalon.

Revisor Frank Nielsen byder velkommen til Mercuria ApS og fortæller lidt om, hvad Mercuria kan tilbyde dig.