Som selvstændig med nystartet, mindre eller mellemstor virksomhed, er du naturligvis interesseret i en god pris på bogføring, moms og regnskab. Mercuria har samlet de konkurrencedygtige priser på denne side. Har du særlige behov, så kontakt Mercuria for et godt tilbud.

Kontakt

Pris for bogføring

Pris for bogføring for nystartet virksomhed per måned er 960,00 kr. per måned. Pris for bogføring for erhvervsdrivende virksomhed er 1.920,00 kr. per måned. Tillæg for over 100 posteringer per måned er 960,00 kr.

Pris for angivelse og indberetning af moms

Pris for opstilling af momsangivelse er 0,00 kr. Pris for indberetning af moms til Skattestyrelsen er 480,00 kr.

Pris for indberetning af oplysningsskema (selvangivelse)

Pris for udfyldelse af oplysningsskema (selvangivelse) og indberetning til Skattestyrelsen er 1.920,00 kr.

Pris for kørsel af løn

Pris for oprettelse af virksomhed i Danløn er 1.960,00 kr. Pris for oprettelse af medarbejder i Danløn er 240,00 kr. Pris for lønkørsel per medarbejder er 240,00 kr. per måned.

Pris for årsregnskab

Pris for opstilling af årsregnskab, baseret på bogføring i bogføringssystem, for erhvervsdrivende virksomhed er 3.840,00 kr.

Pris for årsrapport

Pris for udarbejdelse af årsrapport for nystartet anpartsselskab eller aktieselskab er 1.920,00 kr. Pris for udarbejdelse af årsrapport for erhvervsdrivende anpartsselskab eller aktieselskab er 2.880,00 kr.

Pris for konsulentbistand til bogføring og regnskab

Pris for telefonmøde, med konsulentbistand til bogføring og regnskab, er 960,00 kr. per time. Pris for personligt møde er 1.920,00 kr. Pris for sagsbehandling er 1.920,00 kr. per time. Tillægspris for ekstraordinær hasteopgave er 1.920,00 kr.

Forudbetaling á conto

Mercuria udfører i udgangspunktet alle opgaver efter forudbetaling á conto. Mercuria kan dog i mange tilfælde beregne prisen og fremsende et konkret tilbud på din foranstående opgave. Det er eksempelvis ofte tilfældet for bogføring og årsregnskab for faste kunder.

Tillæg for hasteopgaver

Har du en opgave, der haster? Mercuria bliver jævnligt kontaktet af virksomheder, der efter flere års forsømmelse af bogføring og regnskab har fået akut behov for møde, rådgivning og behandling af deres sag eller hastende opgave. Mercuria har den politik, at betalende kunder betjenes først. Det betyder, at hasteopgaver kun udføres mod forudbetaling – og med tillæg for hasteopgave.