Indhentning af skattekort og indberetning af løn til skattemyndigheder og fagforbund

Mercuria tilbyder, at køre løn for dig og dine ansatte i din enkeltmandsvirksomhed, dit anpartsselskab eller aktieselskab. Mercuria anbefaler lønsystemet Danløn, der automatisk indhenter skattekort for dine medarbejdere, indberetter ATP, AM-bidrag og A-skat til Skat, indberetter feriepenge til FerieKonto, overfører løn til dine medarbejdere fra din virksomheds bankkonto og sender lønsedler elektronisk til dine medarbejderes e-Boks.

Du kan du selv definere tekster for lønart, så de er dækkende i forhold til din virksomhed. Danløn kan også indberette feriepenge til FerieKonto, ACF, 3F, Horesta, Malerforbundet i Danmark, Frisør- og Kosmetikerforbundet. Danløn kan endvidere lave automatisk nul-indberetning.

Kontakt Mercuria og få et godt og uforpligtende tilbud på kørsel af løn for din virksomhed.

Kontakt

Lønsedler til e-Boks og overførsel til bankkonto

Lønsedler sendes automatisk til e-Boks, hvor dine ansatte kan læse og gemme den på egen computer eller mobiltelefon. Det er endvidere muligt, at installere lønsystemets app til mobiltelefon, hvorfra der er adgang til lønsedler. Løn kan automatisk overføres fra din virksomheds bankkonto til dine ansattes bankkonti, så lønnen er tilrådighed på den korrekte udbetalingsdato. Lønsedler er forsynet med oplysninger om opsparede feriedage.

Når løn er beregnet, udarbejder Danløn en samlet bogføringsliste, der kan indsættes og bogføres i dit regnskab. Bogholderiet kan herefter blot bogføre månedens løntotaler i stedet for de enkelte lønsedler. Dette gør det nemmere, at afstemme bogholderiet med skattemyndighedernes indberettede oplysninger.