Konsulentbistand

Konsulentbistand til start, køb, drift og salg af virksomhed

Hvis du ønsker, at starte, købe, drive eller sælge virksomhed, vil du uundgåeligt blive mødt med ekstraordinære problematikker og opgaver. Vi tilbyder konsulentbistand til meget af dette.

Stiftelse af selskab

Hvad enten du har en eksisterende virksomhed eller bare en god forretningsidé, så kan der være flere fordele ved, at stifte selskab. Vi stifter dit nye selskab hurtigt, nemt og billigt. Prisen for iværksætterselskab IVS er 1.675 kr., anpartsselskab (ApS) er 1.875 kr. og aktieselskab (A/S) er 2.475 kr. Vi tilbyder desuden, at stifte disse selskaber som holdingselskab.

Mercuria Bogføring & Regnskab ApS på Rådshuspladsen 16.

Køb og salg af virksomhed

Hvis du ønsker, at købe eller sælge virksomheder, tilbyder vi, at hjælpe med forhandling mellem parter, gennemsyn af betingelser for handlen, gennemsyn af lejekontrakt og gennemsyn af købekontrakt.

Drift af virksomhed

Vi tilbyder, at hjælpe dig med oprettelse af lovpligtig NemID og Digital Post, føring af lovpligtig kasserapport, anskaffelse af Dankort-terminal, udarbejdelse af budget, ansøgning om alkoholbevilling fra politiet, oprettelse af aftale med Danløn og Nets, opstilling af ansættelseskontrakt og undervisning i regnskabsmæssige forretningsgange i din virksomhed. Vi afholder endvidere kursus i regnskab.

Uanmeldt kontrolbesøg

Hvis Skat skønner, at formålet med kontrol forspildes ved forudgående varsling, foretager Skat uanmeldt kontrolbesøg. Det kaldes i folkemunde for razzia. Kontrolbesøg kan kræve adgang til virksomhedens butikslokale, lager, kontor og bil, samt den del af din privatbolig, der anvendes til erhverv. Skat vil kontrollere dine kasserapporter, dit regnskab, dine registreringer, dine tilladelser og anden relateret dokumentation. Hvis Skat herefter finder det nødvendigt, at rejse en skattesag, som følge af manglende efterkommelse af loven, tilbyder vi assistance med behandling af din sag og med udarbejdelse af den fornødne regnskabsmæssige dokumentation.

Få et tilbud på konsulentbistand

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi træffes mandag til torsdag mellem 10:00 og 16:00 på telefon 7025 2075 og via email til mail@mercuria.dk.