Løn

Hvis du har fastlønnede medarbejdere, timelønnede medarbejdere, funktionærer eller andet personale ansat i din virksomhed, kan vi tilbyde, at lave lønregnskab i lønsystemet Danløn for dig. Lønsystemet er anerkendt og perfekt til mindre virksomheder.

Når det er tid til beregning af løn, indkalder vi automatisk oplysninger om timer og timeløn for dine medarbejdere fra dig.

Vi anvender lønsystemet Danløn

Danløn indhenter automatisk skattekort for dine medarbejdere, indberetter ATP, AM-bidrag og A-skat til Skat, indberetter feriepenge til FerieKonto, overfører løn til dine medarbejdere fra din virksomheds bankkonto og sender lønsedler elektronisk til dine medarbejderes e-Boks.

Lønseddel laves i lønsystemet Danløn
Lønseddel laves i lønsystemet Danløn.

Du kan du selv definere lønartsteksterne, så de er dækkende i forhold til dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

Der indberettes automatisk feriepenge til FerieKonto, ACF, 3F, Horesta, Malerforbundet i Danmark, Frisør- og Kosmetikerforbundet. Der indberette endvidere statistik til Dansk Arbejdsgiverforening og Danmarks Statistik.

Lønsedler kan automatisk sendes til dine ansattes e-Boks, hvor dine ansatte kan læse og gemme den på egen computer eller mobiltelefon. Det er endvidere muligt, at installere lønsystemets app til mobiltelefon, hvorfra der er adgang til lønsedler.

Løn kan automatisk overføres fra din virksomheds bankkonto til dine ansattes bankkonti, så lønnen er tilrådighed på den korrekte udbetalingsdato.

Lønsedler er forsynet med oplysninger om opsparede feriedage.

Når løn er beregnet, laves en samlet bogføringsliste, der kan indsættes og bogføres i dit regnskab. Bogholderiet kan herefter blot bogføre månedens løntotaler i stedet for de enkelte lønsedler.

Vi hjælper dig med, at få aftalerne på plads, så du og din virksomhed kan bruge lønsystemet og benytte dets automatiske lønudbetaling til bankkonti.

Vi kan også hjælpe dig med ansættelseskontrakter.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til udarbejdelse af lønsedler? Vi kan også hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Vi træffes mandag til torsdag mellem 10:00 og 16:00 på telefon 7025 2075 og via email til mail@mercuria.dk.